| Genel Kültür|General Culture | , | Kültür Sanat|Cultural Arts | , | Bilgi|Info | , | Etkinlikler|

Hürriyet

12 Kasım 2017 Pazar

İçkiler|Beverages | İçecekler|Drinks |, | Likör|Liqueur |, | Vişne Likörü|Cherry Liquor

LİKÖR|LIQUEUR | VIŞNE LİKÖRÜ|CHERRY LIQUOR
Alkol eklemeden bile gerçekten harika tatlarTarifinizde degişik tad arıyorsanız, Önce votkayı ekleyip demlendirebilirsiniz veya "Virgin" Tarzı istiyorsanız Votka Sonunda Ekleyebilirsiniz.
1L cam şişede sunulmaktadır.
İÇİNDEKİLER
2 kg Vişne
700 cc (4 Fincan/Kupa) votka
8 Fincan/Kupa Toz Şeker
4 Adet kabuk Tarçın Çubuğu 15 adet Karanfil
Adet zencefil 1 Adet hindistancevizi
4 Fincan/Kupa su (istege Baglı)
HAZIRLANIŞI
Saplarını ayıtlayıp yıkadığınız Vişneleri, geniş ağızlı 5 Lt.lik Cam kavanoza atın. Ufak doğradığınız hindistancevizini, Zencefili, Çubuk Tarçını ve karanfili küçük bir tül parçasıyla bağlayarak kavanoza bırakın. Üzerine Toz Şekeri Döküp. En Az 20 Gün Güneşte Beklemeye Bırakın. Günaşırı Kavonozu Karıştırın, 20 gün sonunda iyice sulanacaktır. En Az 20 Gün sonunda ince Süzgeçten geçirerek Süzüp Cam şişelere, Cam kavanozlara döküp Bu noktada Votka ekleyip Kilerde veya kuru Serin bir yerde
en az 2 — 3 hafta (tavsiye 1 Yıl) bekletin. Daha sonra tekrar süzdürüp şişeleyerek, buz ile servise hazırdır.
CONTENTS
2 kg Cherry — 700 cc (4 Cupsvodka — 8 Cups Granulated Sugar — 4 Shell Cinnamon Bar — 15 Cloves — 5 Ginger — 1 Coconut — 1—1/4 cup water
PREPARATION OF
Sift out the stems Cherry and pass the Hobs, gobo widemouthed Glass 5 LtLeave your caviar by tie a small piece of coconut, ginger, barbecue and carnations to a small piece of tulle. Granulated Sugar  On. At Least 20 Days Sun Waiting. Stir in Vodka Pour into glass bottles, jars or storage containers. 1 Year Store at room temperature in pantry.
Likör Yaparken...
Aşçının Notu: Kahve Likörünü 1 Yıl Dinlendirdiğinizde Daha Yumuşak Içimli Bir Likör Elde Edersiniz.  Likör yapacağınız meyvelerin çok taze ve olgun olmalarına dikkat edin. Likör yapımında kanyak ya da brendi kullanabilirsiniz. Hazırladığınız likörlere arzunuza göre ekleyeceğiniz baharat ve otlarla farklı tatlar yakalayabilirsiniz. Yumuşak meyvelerle hazırlanan likörlerin bekleme süresi sert meyvelerle hazırlananlara oranla daha kısa olmalıdır..

http://umitse.blogspot.com.trhttp://umitsermendgurbuz.blogspot.com.tr  http://pinterest.com/usgurbuz   http://pinterest.com/umitsermendgurbuz


Bu yazı http://umitse.blogspot.comhttp://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır


 
Bu yazı http://umitse.blogspot.comhttp://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır

Dış bağlantılar :

http://umitse.com

http://umitse.blogspot.com
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com

http://twitter.com/umitsermendgurbuz
http://twitter.com/usgurbuz
http://twitter.com/umitsesanat

http://instagram.com/umitsermendgurbuz
http://instagram.com/usgurbuz
http://instagram.com/umitsesanat

http://facebook.com/umitsermendgurbuz
http://facebook.com/usgurbuz
http://facebook.com/umitse

http://pinterest.com/umitsermendgurbuz
http://pinterest.com/usgurbuz

http://tumblr.com/umitsermendgurbuz
http://tumblr.com/usgurbuz

http://swarm.com/umitsermendgurbuz
http://foursquare.com/umitsermendgurbuz

http://linkedin.com/umitsermendgurbuz
http://umitse.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks.html
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks.html
 
|Ümit Sermend GÜRBÜZ|
|GrafikFotograGrafiOGRETMENI|
| İçkiler|Beverages | İçecekler|Drinks | Likör|Liquor | Vişne Likörü|Cherry Liquor|

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder