| Genel Kültür|General Culture | , | Kültür Sanat|Cultural Arts | , | Bilgi|Info | , | Etkinlikler|

Hürriyet

12 Kasım 2017 Pazar

İçkiler|Beverages | İçecekler|Drinks |, | Likör|Liqueur |, | Kahve Likörü|Coffee Liquor

İÇkİLer|Beverages | İçecekler|Drinks

En iyi malzemeler, incelikle işlendi|The best materials worked gracefully
Lİkör|Liqueur | Kahve Lİkörü|Coffee Liquor
Alkol eklemeden bile gerçekten harika tatlar. Tarifinizde degişik tad arıyorsanız, Önce votkayı ekleyip demlendirebilirsiniz veya "Virgin" Tarzı istiyorsanız Votka Sonunda Ekleyebilirsiniz.
1L cam şişede sunulmaktadır.
İÇİNDEKİLER
2.5 Fincan/Kupa En Sert Demlenmiş Filtre Kahve
3/4 Fincan/Kupa en sert filtre kahve kristalleri
2.1/4 Fincan/Kupa Votka
3 Fincan/Kupa Toz Şeker
2 Vanilya Çubuğu
1.1/4 Fincan/Kupa su (istege Baglı)
HAZIRLANIŞI
Demlenmiş Filtre Kahveye orta — yüksek sıcaklıkta şeker ilave edip eriyinceye kadar karıştırın. Kıvamı Koyu bir şurubu Andırır. Oda sıcaklığına gelinceye kadar soğutun. Şeker ilave edilen Demlenmiş Filtre Kahve karışımına Votka ekleyip karıştırın. Cam şişelere, Cam kavanozlara döküp, Bu noktada Vanilya Çubunu da ekleyip. Kilerde veya kuru Serin bir yerde en az 2 — 3 hafta bekletip. Daha sonra süzdürüp şişeleyerek, buz ile servise hazırdır.
CONTENTS
2.5 Cup Strong Brewed Coffee3/4 Cup instant coffee crystals2-1/4 Cups Good Quality Vodka (We Use Stoli or Grey Goose)3 Cups Granulated Sugar2 Vanilla Bar.11/4 cup water
PREPARATION OF
Mix water, coffee, instant coffee & sugar in stock pot. Heat & stir over medium high heat until coffee & sugar is dissolved. It will resemble a thick syrup. Cool to room temperature. Stir in Vodka & vanilla. (if omitting vodka just add vanilla at this point) Pour into glass bottles, jars or storage containers. Store at room temperature in pantry.


Likör Yaparken...
Aşçının Notu: Kahve Likörünü 1 Yıl Dinlendirdiğinizde Daha Yumuşak Içimli Bir Likör Elde Edersiniz.  Likör yapacağınız meyvelerin çok taze ve olgun olmalarına dikkat edin. Likör yapımında kanyak ya da brendi kullanabilirsiniz. Hazırladığınız likörlere arzunuza göre ekleyeceğiniz baharat ve otlarla farklı tatlar yakalayabilirsiniz. Yumuşak meyvelerle hazırlanan likörlerin bekleme süresi sert meyvelerle hazırlananlara oranla daha kısa olmalıdır..

http://umitse.blogspot.com.trhttp://umitsermendgurbuz.blogspot.com.tr  http://pinterest.com/usgurbuz   http://pinterest.com/umitsermendgurbuz


Bu yazı http://umitse.blogspot.comhttp://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır


 
Bu yazı http://umitse.blogspot.comhttp://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır

Dış bağlantılar :

http://umitse.com

http://umitse.blogspot.com
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com

http://twitter.com/umitsermendgurbuz
http://twitter.com/usgurbuz
http://twitter.com/umitsesanat

http://instagram.com/umitsermendgurbuz
http://instagram.com/usgurbuz
http://instagram.com/umitsesanat

http://facebook.com/umitsermendgurbuz
http://facebook.com/usgurbuz
http://facebook.com/umitse

http://pinterest.com/umitsermendgurbuz
http://pinterest.com/usgurbuz

http://tumblr.com/umitsermendgurbuz
http://tumblr.com/usgurbuz

http://swarm.com/umitsermendgurbuz
http://foursquare.com/umitsermendgurbuz

http://linkedin.com/umitsermendgurbuz
http://umitse.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks.html
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks.html
 
|Ümit Sermend GÜRBÜZ|
|GrafikFotograGrafiOGRETMENI|
| İçkiler|Beverages | İçecekler|Drinks | Likör|Liquor | Kahve Likörü|Coffee Liquor|

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder