İÇkİLer|Beverages | İçecekler|Drinks
En iyi
malzemeler, incelikle işlendi|The best materials worked gracefully
Lİkör|Liqueur | Kahve Lİkörü|Coffee Liquor
Alkol eklemeden bile gerçekten harika tatlar. Tarifinizde degişik tad arıyorsanız, Önce votkayı ekleyip
demlendirebilirsiniz veya "Virgin" Tarzı istiyorsanız Votkayı Sonunda Ekleyebilirsiniz.
1L cam şişede sunulmaktadır.
İÇİNDEKİLER
2.5 Fincan/Kupa En Sert Demlenmiş Filtre
Kahve
3/4 Fincan/Kupa en
sert filtre kahve kristalleri
2.1/4 Fincan/Kupa Votka
3 Fincan/Kupa Toz
Şeker
2 Vanilya Çubuğu
1.1/4 Fincan/Kupa su (istege Baglı)
HAZIRLANIŞI
Demlenmiş Filtre Kahveye orta — yüksek
sıcaklıkta şeker ilave edip
eriyinceye kadar karıştırın. Kıvamı Koyu bir şurubu Andırır. Oda
sıcaklığına gelinceye kadar soğutun. Şeker ilave edilen Demlenmiş Filtre Kahve karışımına
Votka ekleyip karıştırın. Cam şişelere, Cam kavanozlara
döküp, Bu noktada Vanilya Çubunu da ekleyip. Kilerde
veya kuru Serin bir yerde en az 2 — 3 hafta bekletip. Daha sonra süzdürüp
şişeleyerek, buz ile servise hazırdır.
CONTENTS
2.5 Cup Strong Brewed Coffee — 3/4 Cup instant coffee crystals — 2-1/4 Cups Good Quality Vodka (We Use Stoli or Grey Goose) — 3 Cups Granulated Sugar — 2 Vanilla Bar. — 1—1/4 cup water
PREPARATION OF
Mix water, coffee,
instant coffee & sugar in stock pot. Heat & stir over medium — high heat until coffee
& sugar is dissolved. It will resemble a thick syrup. Cool to room temperature. Stir in Vodka & vanilla. (if
omitting vodka — just add vanilla at this point) Pour into glass bottles, jars or
storage containers. Store at room temperature in
pantry.
…Bu yazı http://umitse.blogspot.com—http://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır…
Likör Yaparken...
Aşçının Notu: Kahve Likörünü 1 Yıl Dinlendirdiğinizde Daha Yumuşak Içimli Bir Likör Elde Edersiniz. Likör yapacağınız meyvelerin çok taze ve olgun olmalarına dikkat edin. Likör yapımında kanyak ya da brendi kullanabilirsiniz. Hazırladığınız likörlere arzunuza göre ekleyeceğiniz baharat ve otlarla farklı tatlar yakalayabilirsiniz. Yumuşak meyvelerle hazırlanan likörlerin bekleme süresi sert meyvelerle hazırlananlara oranla daha kısa olmalıdır..
http://umitse.blogspot.com.tr…http://umitsermendgurbuz.blogspot.com.tr http://pinterest.com/usgurbuz http://pinterest.com/umitsermendgurbuz…
•
…Bu yazı http://umitse.blogspot.com—http://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır…
Dış bağlantılar :
http://umitse.com
http://umitse.blogspot.com
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com
http://twitter.com/umitsermendgurbuz
http://twitter.com/usgurbuz
http://twitter.com/umitsesanat
http://instagram.com/umitsermendgurbuz
http://instagram.com/usgurbuz
http://instagram.com/umitsesanat
http://facebook.com/umitsermendgurbuz
http://facebook.com/usgurbuz
http://facebook.com/umitse
http://pinterest.com/umitsermendgurbuz
http://pinterest.com/usgurbuz
http://tumblr.com/umitsermendgurbuz
http://tumblr.com/usgurbuz
http://swarm.com/umitsermendgurbuz
http://foursquare.com/umitsermendgurbuz
http://linkedin.com/umitsermendgurbuz
•
http://umitse.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks.html…
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks.html…
•
|Ümit Sermend GÜRBÜZ|
|Grafik—Fotograf / Grafik OGRETMENI|
| İçkiler|Beverages | İçecekler|Drinks | Likör|Liquor | Kahve Likörü|Coffee Liquor|
•
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder