En iyi malzemeler, incelikle işlendi|The best materials worked gracefully
REYHAN Bitki ŞERBETLERİ & BASIL HERB SYRUP
Bu
şerbeti hazırlarken özellikle koyu mor renkli reyhanları tercih edin. Unutmayın
bu şerbeti kesinlikle kaynatmayacaksınız, kaynatırsanız rengi bozulur. Ayrıca
su miktarını arttırdıkça rengi daha açık pembeye döneceğinden daha fazla şerbet
hazırlamak isterseniz mutlaka kullanacağınız reyhan miktarını arttırmalısın.
Şerbet limon suyu gibi bulandırmadığı için ben limon tuzu tercih ediyorum ama
siz istediğinizi kullanabilirsiniz.
Ayrıca
şerbet denilince benim olmazsa olmazım tarçın ve karanfil, siz istediğiniz
miktarda ekleyebilirsiniz.
2L cam şişede
sunulmaktadır.
REYHAN Bitki ŞERBETLERİ & BASIL HERB SYRUP
Bu
şerbeti hazırlarken özellikle koyu mor renkli reyhanları tercih edin. Unutmayın
bu şerbeti kesinlikle kaynatmayacaksınız, kaynatırsanız rengi bozulur. Ayrıca
su miktarını arttırdıkça rengi daha açık pembeye döneceğinden daha fazla şerbet
hazırlamak isterseniz mutlaka kullanacağınız reyhan miktarını arttırmalısın.
Şerbet limon suyu gibi bulandırmadığı için ben limon tuzu tercih ediyorum ama
siz istediğinizi kullanabilirsiniz.
Ayrıca
şerbet denilince benim olmazsa olmazım tarçın ve karanfil, siz istediğiniz
miktarda ekleyebilirsiniz.
2L cam şişede
sunulmaktadır.
İÇİNDEKİLER
1 demet reyhan, 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker (isteğe göre azaltılabilir) , 1,5 çay kaşığı limon tuzu, 4 diş kuru karanfil, 2 adet çubuk tarçın, 6 su bardağı kaynar su.
HAZIRLANIŞI
Reyhan demetini
bağının hemen üzerinden kesin. Bol suda yıkayın ve süzülmesi için kenara alın.
Bir tencereye
şekeri, limon tuzunu, karanfili ve çubuk tarçını alın.
Üzerine reyhanları
ilave edin ve sıcak suyu dökün.
Şeker eriyinceye
kadar karıştırın ve tencerenin kapağını kapatarak demlenmeye bırakın.
Soğuyan şerbeti
süzerek bir sürahiye alın ve buzdolabına kaldırın, buz ile servis yapın.
CONTENTS
1 bunch Reyhan, 1 water glass of 2 sugar missing from the finger (optionally
reduced) , 1.5 teaspoon lemon salt, 4 teeth dry carnation, 2 pieces of cinnamon stick, 6 cups of boiling water.
PREPARATION OF
Cut the Reyhan bundle right off your
vineyard. Wash in plenty of water and take the edge to drain.
Get a pot of sugar,
lemon salt, cloves and cinnamon sticks.
Add the rayon on top
and pour hot water.
Stir the sugar until
it melts and close the cover of the cook and let it brew.
Remove a syrup by
filtering the souring syrup and lift into the fridge, serve with ice.
•
…Bu yazı http://umitse.blogspot.com—http://umitsermendgurbuz.blogspot.com. dan alınmıştır…
Dış bağlantılar :
http://umitse.com
http://umitse.blogspot.com
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com
http://twitter.com/umitsermendgurbuz
http://twitter.com/usgurbuz
http://twitter.com/umitsesanat
http://instagram.com/umitsermendgurbuz
http://instagram.com/usgurbuz
http://instagram.com/umitsesanat
http://facebook.com/umitsermendgurbuz
http://facebook.com/usgurbuz
http://facebook.com/umitse
http://pinterest.com/umitsermendgurbuz
http://pinterest.com/usgurbuz
http://tumblr.com/umitsermendgurbuz
http://tumblr.com/usgurbuz
http://swarm.com/umitsermendgurbuz
http://foursquare.com/umitsermendgurbuz
http://linkedin.com/umitsermendgurbuz
•
http://umitse.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks-bitki_12.html…
http://umitsermendgurbuz.blogspot.com/2017/11/ickilerbeverages-iceceklerdrinks-bitki_12.html…
•
|Ümit Sermend GÜRBÜZ|
|Grafik—Fotograf / Grafik OGRETMENI|
| İçkiler|Beverages | İçecekler|Drinks | Bitki Şerbetleri|Basil Herb Syrup | Reyhan Bitki Şerbetleri|Basil Herb Syrup|
•
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder